неделя , 28 април 2024

Анастасия Гешева: Азов са близки до марионетната власт в Киев, повече на Порошенко, отколкото на Зеленски

На фона на разясненията на нещото, което не знам защо се нарича министър на електронното правителство, сресано с гребенче на ясно изразен път върху темето на главата, че всяка информация за Русия е фактическа ДЕЗИНФОРМАЦИЯ по критериите на ЕС и следователно ще се преследва и наказва, да съобщя малко дезинформация.

Нищо в Азовстал не е приключило.До днес са „спасени евакуируемо“ към 2000 украински военни. В момента тече процедура по тяхното идентифициране, след като е била оказана първа или спешна помощ в зависимост от състоянието им. Сред тях има украински войници от официалната армия, кои са били жив щит и кои са били по убеждения с Азов, тепърва ще се изяснява.

Сред „евакуираните“ има основно членове на националния батальон Азов, нацистка организация, обявена за терористическа и съответно забранена в Русия. Азов са близки до марионетната власт в Киев, повече на Порошенко, отколкото на Зеленски. Но има и версия, че Зеленски е фактическия лидер на Азов, това предстои да се докаже. Има и друга версия, че Азов са противници на Зеленски.

Сложно е и твърде трудно за доказване. Движа се пипнешком в мрака по стената. Вчера беше евакуиран зам командващият Азов. Сигурно е, че командващият е все още вътре.Засега руското министерство на отбраната, което е единственият надежден източник на информация, не говори за „евакуирани“ не-украинци! Каквито и да са, те или остават вътре или са изведени в пълна тайна. Аз лично смятам, че е първото.

Предстоят две събития.Извеждането, „евакуирането“, „спасяването“ на неукраинския контингент на Азовстал. Тук какво ще излезе, Бог знае, но идва.Как ще излязат , насила или доброволно, ще видим.След това ще влезе вътре спецназа на РФ, включително специалните части за борба с биологични оръжия. Ще проверят Азовстал стая по стая, ако ще са отнеме цялото лято. След това град Мариопул ще мине в тила на Русия.

Известни са фактите, че западните партньори на Украйна са я тренирали години наред за война с Русия, включително чрез диверсия. Много моля всеки да си провери значението на тази дума, защото тя е основата на действията на Запада срещу Русия!Известно е, че барикадирането в промишлени предприятия е основен модел на работа на западните армии от НАТО.

Азовстал има перфектни условия за това.Известно е , че НАТО е разполагало с „треньори“ от 62 държави в Мариопул към момента на 24 февруари 2022 година.Ето, дезинформирах ви!

Анастасия Гешева,фейсбук

https://www.facebook.com/100065016187837/posts/377306837779853/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *