понеделник , 29 април 2024

Димитър Байрактаров: Подмяната на Петков и Василев няма никакво намерение да спазва закона!

След като железните порти на парламента просъществуваха само няколко дни, за пореден път станахме свидетели, че подмяната на Петков и Василев няма никакво намерение да спазва закона! Не, че някой е изненадан от това им поведение, но да не забравяме, че непрекъснато ни повтаряха как никой вече нямало да бъде над закона!

И докато вече няколко месеца ни разиграват циркове по различни сценарии, България бе превърната в поредния зависим щат на големия брат Бай Дън. Територията, която населяваме е пребогата на природни ресурси, които лешоядите на Бай Дън са решили да заграбят. Колко удобно звучи твърдението за зависимости към Русия и колко неудобно звучи твърдението за заробване от САЩ.

На фона на всичко това, енергийния министър каза поредната истина за раята – топлото ще бъде увеличено с десетки проценти! Ако не сте разбрали, под зоркия поглед на Бай Дън и неговите отрочета ни очаква освен глад и голям студ! Вероятно поради тази причина нЕкои дУпетати решиха да се барикадират с железни порти, щото току виж след глад и студ, българинът да вземе да се събуди иии… не знам, не знам какво ще става тогава!

Само искам да припомня, че измокрен, гладен и уморен, българинът е превземал непревземаеми крепости, а през днешните меки китки ще премине като бръмбар сламка!

Димитър Байрактаров,фейсбук

https://www.facebook.com/1232327151/posts/10219105515848759/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *