вторник , 30 април 2024

Анастасия Гешева: Ясни са слугите на силата от Козяк и всичките им сателити

Нищо неочаквано не се е случило. Всеки един в парламента беше ясен. Ясна е и силата отзад, която бутна България в исторически погром. Но погромът е за Прехода, от една година говорим, че той приключва, че ще приключи с най-голямото предателство към България. Ясни са слугите на силата от Козяк и всичките им сателити.

Падението на всички политици и партии. Ще открием поименно тези хора, които извън групата на Възраждане гласуваха против. За човекът на АБВ е ясно, ще разбера и другите кои са. Техните имена трябва да се помнят! Имената на останалите, всичките отиват на бунището на историята. Да, този парламент и това решение имат подкрепата на 10-15% от българите. Това е крайно крайно.От истерии полза няма!От тръшкане също. Поне аз нямам никакво намерение нито да истерясвам, нито да се тръшкам.

Нищо необичайно и неочаквано не се случи. Ето, вижте ги всичките Да, ще кажа!От мен накара година говоря, че тези са опасни и вредни. Не били! Ето, сега управляват. Всички са ясни до един. И БСП, и Славчо, и ДБ, всички. Най-ясни са ГЕРБ.Случващото се е много последователен генезис на българското общество при тоталитарната диктатура на демокрацията и антикомунизма. И това не е неочаквано. У мен предизвиква скука. Сега какво?Не знам, ще видим.Първо ще преспя, после ще видим.Оооо, има живот отвъд глобалистите! Пък и нека всичко да лъсне. И войната също.

Анастасия Гешева,фейсбук

https://www.facebook.com/100065016187837/posts/366835898826947/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *