вторник , 30 април 2024

Анастасия Гешева: Колкото по-тежка русофобия срещам, толкова по-голямо невежество се крие в нея

Западът толкова жестоко е потънал в собствената си дезинформация за света, че не ще дума да чуе, око да хвърли, да види как точно стоят нещата. Същото е положението с неговите почитатели у нас, но и по цял свят. Сравнението със средновековното тъмно невежество е неизбежно. Колкото по-тежка русофобия срещам, толкова по-голямо невежество се крие в нея.

За съжаление не мога да посоча дори един пример на изключение от това правило. Русофобията по същество е средновековен фанатизъм без аргументи. Но не това е важното. Важното е, че са потънали в една резедава представа за света и нещата, която е толкова трагично невярна, че им предстои ужасен удар за отрезвяване. То просто няма друг начин. Говориш, обясняваш, те едно си знаят. CAUSA PERDUTA.Тяхната дезинформация я правят единствена информация и смятали да я отстояват с министерства на ИСТИНАТА.

Тоест, само ТЯХНАТА ИСТИНА Е ИСТИНА.Без коментар.Един американски конгресмен предлага американски войници да се включат официално във военни действия срещу Русия. За да защители СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА.Всъщност това ви го казвам, защото сенаторът е от ….републиканската партия. Ехо, Тръмпистите, нещо?

Анастасия Гешева,фейсбук

https://www.facebook.com/100065016187837/posts/364983139012223/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *