вторник , 30 април 2024

Петър Бояджиев: Путин и неговите хора в България изеглиха късата клечка

На 27 този месец, Путин и неговите хора в България изеглиха късата клечка.Казаното от Асен Василев, на тази дата, ще влезе в бъдеще в политическата история на България, като преломна точка. На 4 май Българският парлемент ще вземе исторически важното политическо решение, страната да оказва воена помощ на страната жертва – Украйна.

С това сси решение той ще бламира ясно президента Радев. С това решение, ясно ще се види, че България е на страната на ЕС, НАТО и Украйна а президента е на страната на Русия. И сега идва интереснията въпрос, който ще се разкрива в бъдеще. По конституция, външната и вътрешната политикч на България се определя от НС и се изпълнява от Правителството.

Пак по конституция Президента не само има право, но и задължението да представя тази политика в случаят вън от България. Той обаче по тази точка не споделя тази политика и предствя друг, която е противопложна. Тоест той нарушава конституцията. Не съм сигурен, че Радев ще изкара пълният си мандат. На 4 май, в парламента ще видим конституционо мнозинство, за неговото отстраняване. Разбира се това няма да започне сега, но след крахът на Русия ще стане интересно.

Що се отнася до БСП-комунисти, няма да има проблем за коалицията. Изпълнението на задачата за оказването на помоща ще се възложи от правителството на военият министър. Помоща ще минава през военото министрство. Така на Нинова ще се помогне да спази думата си и да на ѝ се налага да подписва и да остане в правителството. Важни неща се решиха на 27 април 2022 година и то благодарение на куражът на Асен Василев.

Петър Бояджиев,фейсбук

На 27 този месец, Путин и неговите хора в България изеглиха късата клечка.Казаното от Асен Василев, на тази дата, ще…

Posted by Peter Boyadjiev on Friday, April 29, 2022

Един коментар

  1. Мрасници,няма да Ви чакаме до есента,още сега в канада,МАРШ УБИЙЦИ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *