вторник , 30 април 2024

Костадин Костадинов: Правителството на Радев неотклонно продължава политиката на своя предшественик Борисов в още едно направление

Вчера стана ясно, че правителството на Радев неотклонно продължава политиката на своя предшественик Борисов в още едно направление – премахването на българската валута и унищожаването на българската финансова независимост. Министърът на финансите се готви да предложи за приемане в Министерския съвет вече подписания от Асен Василев план за въвеждане на еврото от 1 януари 2024 г. Ето защо на 2 ноември, вторник, от 12 ч., Възраждане организира протест пред Министерството на финансите.

Уважаеми сънародници, в момента единствената реална независимост, която ни е останала, е финансовата. Американските марионетки се готвят да заличат и този последен остатък от нашия суверенитет, а Възраждане е единствената политическа сила в България, която се бори за оцеляването на българския лев. Въвеждането на еврото ще е катастрофа за доходите, спестяванията и икономиката на българите. Нека не го допуснем!

Ще ви очаквам във вторник от 12 ч. пред Министерството на финансите! Имам нужда от помощта ви, за да спрем заедно унищожаването на България!

Костадин Костадинов лидер на партия ВЪЗРАЖДАНЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *