понеделник , 29 април 2024

Стефан Гамизов: “Славчо”, социолозите не са ти виновни да ги нападаш. Наясно сме, че си “взел парите” и нищо няма да ни убеди в друго Топ10

Стефан Гамизов: “Славчо”, социолозите не са ти виновни да ги нападаш. Наясно сме, че си “взел парите” и нищо няма да ни убеди в друго

Стефан Гамизов: “Славчо”, социолозите не са ти виновни да ги нападаш. Наясно сме, че си “взел парите” и нищо няма да ни убеди в друго

“Славчо”, социолозите не са ти виновни да ги нападаш днес!

Ние сме българи и се “знаем”!

Наясно сме, че си “взел парите” и нищо няма да ни убеди в друго – така мислим и вярваме всички без малкото останали заблудени от теб!

Ако не беше извадил за премиер “Никито” Василев или този странен офшорен адвокат, почетен консул и преписвач на чужди книги (отрича, но всички видяхме истината), да прави съдебна реформа, можеше и да излъжеш повече хора!

Но пак ще кажа, че ние българите сме вече един град хора и всеки всичко за всеки знае, а ако не го знае го усеща, защото толкова страдание и мъка причиниха ГЕРБ, ДПС, санкционираните от САЩ и олигарсите, всички до един свързани с диктатурата в Москва и ислямистите в Анкара, че всеки българин придоби чувство за самосъхранение, дори да е неук, не с високо IQ, семпъл по банкянски (няма да казвам срамната дума на Борисов за българите да не ме блокира Фейсбук) и натирен от горните в ъгъла на живота.

Сега всеки от нас се пита, ти “Славчо”, за колко пари ни продаде и предаде?

Даже не те питаме кой ги е платил и къде, защото за нас е без значение това, а само твоето предателство!

Сред презряните българи ти се нареди на първо място в тези дни!

Нали знаеш “Славчо”, че предателите са много по-презряни и оненавестени от тези на които са пристанали в предателството си?

Тъжна ще е твоята съдба “Славчо” и слугите ти!

Да си предател презрян от народа е нещо, което прошка няма!

Замисли се за Борисов преди да пристане “мома” на Путин и Ердоган как всичко му се разминаваше, но как сам се прокуди политически с АЕЦ “Белене”, Турски Поток и повсеместната мизерия, която стовари на българите с корупция и башибозушки грабежи с олигарсите около него и снкционираните от САЩ.

Хора като вас не знаят, какво е любов към българите и грижа към тях, защото не сте вече вие българи и човеци, а нещо друго.

Лесните и много пари ви промениха и обезчовечиха!

Накрая ще кажа нещо, което всички до един като теб забравихте (ти, Борисов, Доган и другите), а трябва да си го държите до портрета на Левски, който всички си го кичите (не ви е срам пред очите му да вършите, каквото вършите):

“Обичай ближните!

Възлюбени, ако тъй ни възлюби Бог, и ние сме длъжни да любим един другиго. Бога никой никога не е видял. Ако любим един другиго, Бог пребъдва в нас, и любовта Му е съвършена у нас.”

I съборно послание на св. ап. Иоана Богослова 4:11-12

Стефан Гамизов/фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *