понеделник , 29 април 2024

Не избори,а драматични събития ще променят съдбата на нашето отечество! Топ10

Не избори,а драматични събития ще променят съдбата на нашето отечество!

Не избори,а драматични събития ще променят съдбата на нашето отечество! Топ10

НЕ ИЗБОРИ, А ДРАМАТИЧНИ СЪБИТИЯ ЩЕ ПРОМЕНЯТ СЪДБАТА НА НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО!

(Изборите минават и заминават, но системата си остава същата!)


Всички партии, управлявали нашата многострадална татковина от далечната 1991 г. до днес, се придържаха към един и същ модел на развитие, който ни беше натрапен от англосаксите.
И това е основната причина за системните неуспехи на българската демокрация, която през изтеклите три десетилетия беше всичко останало, но не и власт на целокупния български народ. Беше ни натрапен един органично чужд политически модел, който се контролира отвън и в който българите не могат да решават съдбата си.


И съответно, резултатът винаги беше един и същ.
Управляваха ни различни партии и лидери, които взаимно се критикуваха и даваха различни обещания, но в крайна сметка всички неизменно ни водеха по един и същ път, по който доброто ставаше все по-малко, а недоволството и недоверието в демокрацията – все повече.
И в това се състои отговорът на онзи толкова наболял за всички българи въпрос КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ, защото новото и различното ще се случи едва тогава, когато излезем от „матрицата” на англосаксонската НЕОЛИБЕРАЛНА демокрация!..


Но имам основание да се съмнявам, че ще постигнем това с наши сили, тъй като част от българите подкрепят днешната система, защото пряко или косвено са облагодетелствани от нея.
И както в предишните епохални дати от нашата историята, така и сега най-важното събитие, което ще промени нашата национална съдба, ще се случи някъде извън пределите на България.


Тогава ще дойде и следващата голяма дата в нашата история, когато ще започнем да градим една друга – по-справедлива и по-хуманна България, в която като базово положение ще заложим правилото, че всеки гражданин има право на щастие и че държавата е пряко ангажирана с това.

Николай Александров

2 коментара

  1. Валентин Ангелов

    Да , България ще се управи когато започнем да ги стреляме по улиците , офисите , банките , и по всички останали канцеларии по цялата администрация , както и изродите от бившите служби на ДС , които се крият в Библиотекарския , във ВИК дружествата и на други места.

  2. Валентин Ангелов

    Докато не ги почваме България ще е зле.Българския чиновник , разбира само когато му упреш дулото в кратуната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *