понеделник , 29 април 2024

Лъчезар Бонев: Нека Радев поеме съдбата на отечеството ни и да приключим веднъж завинаги с мафията,

Като държава сме жалки и въпросът е защо?

Убеден съм, че не бедността и липсата на значителен разполагаем финансов ресурс в джобовете на хората са причината, ние, българите, като народ и нация да се чувстваме, като че ли черезвичайно унили, непрекъснато напрегнати, притеснени, агресивни, неразбрани, празни и дори унизени!

Всички тези отрицателни духовни характеристики ни карат да бъдем винаги нащрек едни срещу други, да бъдем подозрителни, хапливи, високомерни и объркани!

Ето защо са и толкова големи опашките по южните ни граници, водещи към Гърция и Турция, а напоследък и към Румъния, и дори Албания!

Обичаме да ходим там, защото виждаме едно друго общество, отново не толкова богато и супер проспериращо, на места дори по своему и ориенталско, но достойно и честно, чисто и гордо, подредено и вярващо в бъдещето!

Разбира се, че навсякъде има проблеми, но тук става въпрос за едно духовно, национално единение, което се усеща, дори и в най- бедните райони на тези държави!

И тук, в родината ни е така, но това се дължи изцяло на вековните традиции на българите в доброта и уважение към традициите на националните ни обичаи, които се предават от поколение на поколение и все още ни държат на повърхността, като народ!

И тук е големият проблем!

Непонятно, загадъчно, незнайно защо нашата политическа класа, след промените от 10.11.89 се показа пред света като ярък пример на явна политическа ПРОСТИТУЦИЯ и то в най-гнусните и измерения – националното предателство!

Една неосъзната, слабохарактерна, крадлива, суетна и грубо кариеристична, подвластна на чужди решения политическа каста, чиито водачи и редови депутати, освен, че ядат и дефекират на определените за целта места, нямат никаква друга осъзнатост към каквато и да било стратегия и дългосрочни решения, като българи!

Ето такива факти и фактори ни смазват душите като народ и нация!

Политическа партия без идеология и то национална е като комар в пространството, който смуче от народа си, докато не го посрещне силен и безмилостен шамар и безславна смърт, въпреки изпитата кръв!

Докога ще бъде така?

Докога някакви фондации на „проспериращи“ идиоти, содомисти и сектанти ще влияят върху нас, мотивирани точно от тези политически кретени, които днес са толкова малки, но и подли?

Убеден съм, че българите няма да допуснем това, дори и с риск наистина да изчезнем!

Изходът от създалата се безумна и дори застрашаваща биването на държавата ни ситуация, е само един!

Президентът Радев да създаде национално отговорна партия, която да поеме съдбата на отечеството ни, докато не е станало безкрайно късно!

Към тази нова партия именно, да се включат всички останали национално отговорни сили и партии, като КОАЛИЦИЯ НА НАЦИОНАЛНОТО БЪДЕЩЕ и да приключим веднъж завинаги с мафията, подлостта и националното предателство в българската политика!

Лъчезар Бонев

Един коментар

  1. Разумното решение е просто – служебното правителство да се превърне в партия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *