вторник , 30 април 2024

Трябва само една пресконференция на ГЕРБ,за да си припомни човек,че хаоса,беднотията,съсипаните институции са благодарение на тях!

Трябва само една пресконференция на ГЕРБ,за да си припомни човек,че хаоса,беднотията,съсипаните институции са благодарение на тях!

Бойко Борисов отново се мерна във фейсбук, за да избълва лъжи на килограм и да хвърли нагли обвинения за корупция към…служебния кабинет, който ударно чегърта некадърните калинки на хунтата, припомня Narod.bg.

Любомир Аламанов, специалист в сферата на комуникациите с повече от 20 години опит, резюмира поредната медийна изцепка на Баце с характерния си трезв тон, вижте анализа:

Трябва само една пресконференция на ГЕРБ и човек веднага си припомня наглостта, с която отказват да поемат отговорност за милиардите, за хаоса, за съсипаните институции.

Благодаря, г-н Борисов! Все така да се появявате, за да не забравим кой ни открадна 12 години от живота.

Забележително е как само Борисов и Трифонов говорят за някакви въображаеми желания за постове от страна на ДБ и ИБГНИ. Случайно съвпадение? Забавно…

А финалът на монолога е прекрасен. Борисов, който две години се врътваше и не отговаряше на въпроси, сега казва, че не се врътва никога. Прекрасно! 

И да, гласувайки за Спасител, избирате Тиран. Да си знаете.

Хубав ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *