вторник , 30 април 2024

Илиян Василев: Вчера БОЕЦ изнесоха данни за опашатите лъжи на енергийния министър

Единствената причина Трифонов да гърми фойерверк с референдума за президентска република, е да развлича публиката и ангажира вниманието и с ялови теми. Малко да поспорим, да му осигурят място в медиите, да ни превърнет в запалянковци, които спорят пред/след футболен мач проявите на любимия отбор, но без никакво отношние или принос към победа/загуба.

Така и при нас – малко внимание Трифонов малко пак във фокуса на обществено внимание и т.н. Бъдете сигурни, някой там плаща.
Защото иначе ще трябва да говорите за президентът който бламира парламентарната република, за ежедневните му предателства – особено в контекста на Украйна и политиката спрямо Русия.


Вчера БОЕЦ изнесоха данни за опашатите лъжи на енергийния министър – който твърдеше че преговаря с Газпром, а е лъгал непостижимо през цялото време. Разбира се – по указание от Дондуков 2.
Изобщо драги приятели – вече сме в пред избора ситуация – и не само и толкова предстоящите парламентарни избори, но и местните.

Стар номер на задкулисието и рецепта за фрагментация на силите на промяната е постоянно да ви вкарват в чужди филми, в измислени спорове, без отношение към истинските ви проблеми. Възкресяването на НДСВ и референдума на Слави са финансирани от едно и също място.

Илиян Василев,фейсбук

Единствената причина Трифонов да гърми фойерверк с референдума за президентска република, е да развлича публиката и…

Posted by Ilian Vassilev on Monday, January 23, 2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *