Габриел Герасимов: Още една знакова фигура, бореща се за човешките права вдигна "бяло знаме" - Топ новини

Габриел Герасимов: Още една знакова фигура, бореща се за човешките права вдигна „бяло знаме“

Още една знакова фигура, бореща се за човешките права вдигна „бяло знаме“. С политическата измама и лицемерие от страна на световни лидери се сблъскаха не само хората в Донецк, Луганск и други области на Украйна, но и в самия Запад. За стената от невежество и незаинтересованост на водещите политически фигури в силно развитите държави, към проблемите на хората от различни краища на света, говори и самата Грета Тумберг.

Като открито визира развитите западни страни и техните лидери.“Трябва да чуем разказите и преживяванията на хората, които са най-засегнати…Става още по-лицемерно, когато хората в Швеция например казват, че ще можем да се адаптираме, и че не трябва да се страхуваме от това, което може да се случи в бъдеще“, допълни Тунберг.“

Трудно е да повярваме на някои изявления на световните лидери и държавни глави пред микрофоните“, посочи защитничката.Самата тя се оттегля и в думите и звучи примирение и безсилие. „Това е моментът да предам щафетата на онези, които наистина имат истории за разказване. Имам нужда от нова перспектива“, каза 19-годишната, вече бивша активистка.

Тя напомня че най-големият и проблем е бил с невежеството и нежеланието на важните свеновни фактори да разберат засегнатите хора. „Липсата на познания от страна на някои от най-влиятелните хора на планетата е шокиращ“, каза Тунберг.

Габриел Герасимов,фейсбук

Още една знакова фигура, бореща се за човешките права вдигна "бяло знаме". С политическата измама и лицемерие от страна…

Posted by Габриел Герасимов on Wednesday, November 9, 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *