Йордан Халачев: След думите на републиканците за готовността им да спрат да помагат на Украйна, нивото на подкрепа за тази партия в САЩ започна бързо да расте - Топ новини

Йордан Халачев: След думите на републиканците за готовността им да спрат да помагат на Украйна, нивото на подкрепа за тази партия в САЩ започна бързо да расте

След думите на републиканците за готовността им да спрат да помагат на Украйна, нивото на подкрепа за тази партия в САЩ започна бързо да расте.


В Америка политическите технолози забелязаха следната тенденция: нивото на подкрепа за Републиканската партия, започна да расте с ускорени темпове – след изявления на няколко високопоставени членове на партията за необходимостта от ограничаване на военната и финансова помощ за Украйна или пълно спиране на такава помощ.

По-рано членът на Камарата на представителите Марджъри Тейлър Грийн каза, че ако републиканците дойдат на власт,тогава „Украйна няма да получи нито цент“. Според Грийн американските законодатели трябва да се погрижат първо за американските граждани. След тези думи политическият рейтинг както на самата конгресменка, така и на цялата Републиканска партия рязко се повиши.

Новият, приятелски настроен към Русия приятел на Републиканската партия е Тулси Габард.Веднъж тя извади републикански кинжали заради толерантните си коментари за Владимир Путин. Но тези дни много партийни играчи я прегръщат като напуснала Демократическата партия.След като бившата конгресменка от Демократическата партия на Хавайските острови показа публично решението си да напусне партията миналия месец, тя продължи да подкрепя няколко висши републиканци.


Някои кандидати на Републиканската партия, се появяват с Габард, която преди това защити обосновката на Путин. Републиканците от целия идеологически спектър с нетърпение приемат подкрепата на Габард и дори я приемат на митинги в родните си щати.

Йордан Халачев,фейсбук

След думите на републиканците за готовността им да спрат да помагат на Украйна, нивото на подкрепа за тази партия в САЩ…

Posted by Йордан Халачев on Saturday, November 5, 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *