Чудеса! Заплашихме САЩ със санкции!Германия и Франция на бунт срещу американската хегемония - Топ новини

Чудеса! Заплашихме САЩ със санкции!Германия и Франция на бунт срещу американската хегемония

Чудеса! Заплашихме САЩ със санкции!Германия и Франция на бунт срещу американската хегемония.

Това, за което ни блокираха,ако само споменем в някиой публикация във ФБ,сега се превърна в официална политика!

Въпреки личната непоносимост и изключително хладните лични отношения решиха, че вече е непоносимо да се търпи напълно откровеният грабеж от страна на Вашингтон.

Шолц и Макрон въстанаха срещу Съединените щати,защото обирали най-тлъстия и печеливш индустриален и икономически каймак под формата на големите индустрии, предимно автомобилните компании, които активно преминават през през океана.

Джо Байдън подписа Акт за намаляване на инфлацията в който страните от Европейския съюз,се оказаха основните потърпевши. От бюджета на САЩ се отделиха милиарди долари, за субсидиране на компании,главно от ЕС, които решат да скъсат с миналото и да свържат бъдещето си с Америка.

От месеци им бием камбаната,но спяха! Събудиха се, но „Късно е чадо,мандалото падна“.Самия факт за проявата на бунт,доказва до какво дъно е стигнал ЕС.

Сега видяха концерна “Фолксваген”, БАСФ който стартира производството на електрически превозни средства “Тесла”, и редица други, включително производители на торове, бижутери и производителите на огнеупорни материали.

Това се вижда от текста на протокола от срещата в Париж. По-специално Париж и Берлин смятат американските субсидии за пряко нарушение на принципите на свободния пазар и открита проява на лобизъм и нелоялна конкуренция.

Ситуацията е толкова безнадежна, че Макрон и Шолц се съгласиха за немислимото. Ако Вашингтон не спре да примамва големи корпорации под своето финансово и данъчно крило, Париж и Берлин ще въведат дискриминационни ответни мерки срещу Щатите.

Йордан Халачев, Фейсбук

Чудеса! Заплашихме САЩ със санкции!Германия и Франция на бунт срещу американската хегемония. Това, за което ни…

Posted by Йордан Халачев on Sunday, October 30, 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *