Радослав Бимбалов: Русия е имперски агресор, който престъпва всички международни закони - Топ новини

Радослав Бимбалов: Русия е имперски агресор, който престъпва всички международни закони

Плочата с глупостите прескача. Драскотините, оставени от ноктите на пропагандата върху съзнанието ни, вече са каньони от бездушие. Ще ми се да намерим и откроим верните твърдения, които кремълските слуги изкривяват превратно в главите ни.

“Войната не е наша” Е ВЯРНО. Тази война си е изцяло и единствено руска, само че се провежда на чужда територия. Ние не им искаме войната, още по-малко са я искали украинците в общите гробове там. Ако можеше руснаците да си вземат войната, да си я отнесат вкъщи и да си я сложат в буркани, сигурно всички щяхме да сме доволни. Само че не може, трябва ли да обяснявам защо?

“Ако дадем оръжия ще заемем страна” Е ВЯРНО. Да, трябва да заемем страната на жертвата по няколко причини. Ще изтъкна само една. Ако не застанем до жертвата трябва да застанем до насилника и да сме готови да понесем солидарно с него всички последствия – законови, морални, исторически. Неутралитетът по време на бой, който се случва пред очите ни, се нарича сеирджийство. Неутралитет означава, че бездушното наблюдение на войната и всички съпътстващи я кръв, насилие и смърт ви доставят някаква наслада. Готови ли сте да признаете това?

“Русия може да ни нападне ако дадем оръжия на Украйна” Е ВЯРНО. Също така е вярно, че Русия може да ни нападне, окупира и завладее дори и без да даваме оръжия на Украйна. Даже вече го е правила, но за това не говорим, щото са ни учили да се кълнем в господаря си. Русия е имперски агресор, който престъпва всички международни закони и не признава правото на държавите да бъдат себе си.

Кремълските слуги в нашия заден двор ринат кафява глупост ежедневно. Тази мърлява бригада се оглавява лично от президента на републиката. И това е позор, който смърди в душата ми, непоносимо.

Радослав Бимбалов,фейсбук

Плочата с глупостите прескача. Драскотините, оставени от ноктите на пропагандата върху съзнанието ни, вече са каньони от…

Posted by Radoslav Bimbalov on Wednesday, October 26, 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *