Бояджиев: Вчера очаквах медиите да ни информират за новината номер 1 в света,която идва от Мослва,но не - Топ новини

Бояджиев: Вчера очаквах медиите да ни информират за новината номер 1 в света,която идва от Мослва,но не

Целият ден вчера очаквах да видя как българските медии ще информират гражданите за новината номер едно на деня, дошла от Москва. Тази новина е свързана с войната в Украйна, която е на няколко стотин километра от нашата граница. От тази война дойде инфлацията и другите кризи за които мисирките крякат по цял ден, но май не би.

Останах си както с чакането едно време, да чуя една новина която съм чул от Свободна Европа и от радио София. За Европа най-важните новини всеки ден идват от войната в Украйна. Това е за първи път след 1945 година. Няма по- голям фактор който да влияе на живота на всеки европеец, но уви, за българските меддии не е така.

Във всички страни се анализират всеки ден събитията там защото от техният развой зависи много в живота на гражданите им, само не в България. Тук думата имат Елена Йнчева, Румен Радев, копейкин и други подобни наместници на руските интереси в България. А новината е, че лично Путин призна публично, че Русия е в много тежко състояние и в Украйна и във самата нея.

Елегантно нарече това административни трудности и обеща на руснаците да се заеме лично да ги поправя. Призна провалът, но го преписа на по ниските етажи на власта. Възнамерявам за в бъдеще всеки ден да правя един синтезиран пост за войната с най-главното, което наистина не виждам в българките основни медии или го виждам изопъчесно.

Петър Бояджиев,фейсбук

Целият ден вчера очаквах да видя как българските медии ще информират гражданите за новината номер една на деня, дошла от…

Posted by Peter Boyadjiev on Wednesday, October 26, 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *