„Бременна заварих мъжа си при любовницата му“: Бившата направи живота си ад, а ето как се справи накрая - Топ новини

„Бременна заварих мъжа си при любовницата му“: Бившата направи живота си ад, а ето как се справи накрая

Млада майка от Северна Каролина в САЩ, Каролайн Мичъл, разказа тъжната си житейска история, когато разбрала, че ще стане самотна майка. Светът й се срина за една нощ, когато хвана мъжа, за когото смяташе, че ще се омъжи, в леглото на друга жена.

Когато разбраха, че очакват дете, това беше всичко, което искаха в този момент. Мислеше, че нещата ще бъдат идеални. Но когато била бременна в десета седмица, тя хванала бъдещия си съпруг в изневяра.

Това не може да се случи. Не е гаджето ми. Нашето перфектно семейство не може да се разпадне. Не ядях и не спях. Просто плаках и се чудех в какво съм сгрешил. Къде сгреших? – написа Каролайн.

Двамата разбраха, че чакат момче

– Връзката ни се засили и накрая се върнахме към това, което бяхме преди – дори по-добре, всъщност. Планирахме да се преместим в къща, която е достатъчно голяма за нуждите на семейството ни. Започнахме да пазаруваме и да правим повече планове за нашето семейство и бъдеще. Нещата бяха добри. Изневярата беше просто неравност по пътя. Можем да направим това. Ще се справим – оптимистично беше Каролайн.

Не след дълго приятелят й й казал, че има предложение за нова работа след два часа. Той каза, че е така, за да може тя да остане вкъщи и да се грижи за детето. Нейният ярък образ на щастие отново се оказа фалшив.

– Той беше толкова упорит да отиде, а коя съм аз, че всеки ден да отказвам възможността да съм със сина си по цял ден? Затова го закарах на работа. Той ми каза, че е отседнал при роднина, така че го оставих в къщата му. Целунах го за довиждане. Плачех. Нещо не беше наред, но го приех. „Вероятно бях просто параноична“, продължи Каролайн.

Тогава тя се изправи пред суровата реалност

– Получих потвърждение от семейството му, че на мястото, където го оставих, няма абсолютно никакви роднини. Оставих го с друга жена. Бях в напреднала бременност, живеех с родителите си и работех на пълен работен ден като бавачка – разказа тя.

Както и да е, тя се съгласи да се прибере отново. Три месеца по-късно те станаха родители.

Бащата на детето никога не е бил вкъщи

– С течение на времето бутилките напълниха мивката, памперсите бяха изхвърлени в кошчето, а сметките се натрупаха. Започнахме да се разпадаме. Бащата на Хей спря да идва и комуникацията ни почти не съществуваше. Не исках да призная, че го правя сам, въпреки факта, че знаех, че съм сам. Не исках да се мисля за самотна майка. Няма нищо лошо в това да си самотна майка — всъщност бях отгледана от такава — започна да осъзнава тя.

 Беше трудно да си намеря работа. Бях бавачка за известно време, но това не донесе доходи или осигури предимствата, които синът ми и аз искахме. „След месец на много сериозно търсене на работа намерих прилична работа при местен застрахователен агент“, каза тя.

Тя успя да вземе малка къща за нея и сина си. И близо до работа. Но късметът отново я напусна, когато внезапно я уволниха 

– Събирам си нещата и излизам от офиса, борейки се със сълзите. Вали. Отпуснах глава на волана и в този момент по бузите ми се стичаха сълзи. ‘Защо? Защо аз?’ Точно когато нещата започнат да изглеждат по-добре. Току-що получих къща, току-що започнах нова детска градина със сина си, току-що започнах нов живот – казва Каролин.

Още едно „ново“ начало

Отишла да вземе сина си в детската градина, а лелята в детската я попитала дали всичко е наред. Тя й се оплакала, че е останала без работа, когато й съобщила, че назначават в детската градина.

– Следващото нещо, което разбрах, беше, че раздавах закуски на тригодишни деца, сменях памперси на малки деца и четях книги на деца в предучилищна възраст. Не ме разбирайте погрешно, изключително съм благодарна за работата, която ми осигури детската градина на сина ми, докато бях безработна, но това не е нещо, с което бих могла да живея спокойно – каза тя малко след като си намери работа в застрахователна компания. 

– През последната година се научих да очаквам неочакваното и че нещата почти никога не вървят по план. Да си самотна майка е трудно, но си заслужава. Има дни, в които съм толкова ядосана, че баща му го няма. Защо трябва да се справям с всички избухвания? Всички тези мръсни пелени? Всички разходи? Но тогава Хейс се усмихна. Или правите нещо за първи път. Седя и осъзнавам, че не ми липсва. Когато плаче, тя плаче за мен. Никой друг. Аз съм светът на моя син, а той е моят – завърши Каролайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *