ТРЕВОЖНО ВИДЕО ОТ ГЪРЦИЯ. Пътник се удави, след като беше БЛЪТАН от членове на екипажа на ферибота - Топ новини

ТРЕВОЖНО ВИДЕО ОТ ГЪРЦИЯ. Пътник се удави, след като беше БЛЪТАН от членове на екипажа на ферибота

АТИНА: Мъж, който се опита да се качи на ферибот, плаващ от гръцкото пристанище Пирея, се удави, след като членове на екипажа го избутаха от кърмовата рампа на ферибота, каза днес гръцкият министър на мореплаването Милтиадис Варвициотис.

Във видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как членовете на екипажа се карат с 36-годишен мъж на кърмовата рампа на ферибота, който пътува от Пирея за остров Крит, предаде Ройтерс. 

Варвициотис каза, че мъжът, който е купил билет във вторник, е слязъл от ферибота по неизвестни причини и след това се е опитал да се качи отново, само за да бъде избутан от членовете на екипажа и да падне в морето, докато фериботът се е движел.

„Изпитвам шок и ужас от случилото се“, каза Варвициотис пред радио Parapolitika. Той каза, че видеоклиповете са шокиращи и че изпитва голяма тъга от смъртта на 36-годишен мъж. Варвициотис каза в платформата X (Twitter), че „няма съмнение, че е извършено убийство“. 

Той добави, че заради инцидента са задържани четирима души и че прокуратурата работи по случая. Собственикът на ферибота, Atika Group, каза, че ръководството му е „шокирано от трагичния инцидент“ и си сътрудничи с властите, за да помогне за хвърлянето на светлина върху случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *