Убийство шокира Испания: Откриха тялото на албанка зазидано в дървена каса, гаджето призна всичко - Топ новини

Убийство шокира Испания: Откриха тялото на албанка зазидано в дървена каса, гаджето призна всичко

Тялото на Сибора Гагани беше открито от испанската полиция, пише „Ел Паис“. Младо момиче от албански произход и италианско гражданство изчезна в Торемолинос, Испания през 2014 г., а приятелят й Марко Р. (45 г.), с когото тогава е била в емоционална връзка, е заподозрян за убийство.

Останките на Гагани бяха намерени скрити в дървена кутия между две стени на апартамента, който тя споделяше с италианския гражданин Марко Р. На 27 май 2014 г. той уби приятелката си в Торемолинос, Испания. Полицията бързо го заловила и тогава той признал за убийството, след като видял снимка на младата жена на плакат за изчезнали лица на гарата.

Полицията каза, че той е използвал киселина, за да изчезне тялото, след като го е зазидал. Дървеният сандък е открит от криминалисти с помощта на рентгенов скенер. 

🔴 #SUCESOS #TORREMOLINOS | Este es el lugar donde la Policía Nacional, a través de un examen exhaustivo con Rayos-X, halló el cadáver emparedado de Sibora Gagani, desaparecida en 2014.📸 Policía Nacional

Posted by Área Costa del Sol on Wednesday, June 7, 2023

Град в южната част на Испания обяви ден на траур заради зловещото откритие. Сибора Гагани се премести в Коста дел Сол с Марко Р. през 2011 г. Тя изчезна на 7 юли 2014 г. малко след като се раздели с него. Тя беше на 22 години. Оттогава роднините й, които живеят в Италия, не знаеха нищо за нейното местонахождение. Марко Р. твърди, че момичето внезапно си е тръгнало, без да каже къде отива.

Разследването за нейното изчезване продължи само преди няколко дни, след като се предполага, че Марко Р. намушка няколко пъти настоящата си половинка (28) в друга къща в Торемолинос. Съседи извикали полиция, след като чули силен спор, а полицаите открили тялото на жената и започнали да издирват Марк Р., който бил намерен и арестуван шест часа по-късно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *