Тя отхвърли Том Круз: Говори се, че Шакира има ново гадже, ето кой е - Топ новини

Тя отхвърли Том Круз: Говори се, че Шакира има ново гадже, ето кой е

Актьорът Том Круз прояви интерес към Шакира, но изглежда не успя да привлече достатъчно вниманието й. След отказа Луис Хамилтън зае неговото място като човек, който не я отделя от себе си, пишат чужди медии.

Том Круз беше наранен, защото Шакира отхвърли ухажванията му и го помоли да спре да флиртува публично. Скоро се заговори, че Шакира се среща с Люис Хамилтън и двамата бяха забелязани заедно на вечеря в престижен ресторант в Маями, след като се срещнаха на Гран При на Формула 1.

Оттогава феновете на Шакира, която се раздели с Жерар Пике миналата година, спекулират, че тя е в романтична връзка със седемкратния световен шампион.

Вътрешен човек каза на Radar Online, че тези слухове не вървят добре с Том Круз, който винаги е смятал Хамилтън за свой „приятел“.

Том беше потресен, защото това се отрази зле на суетата му. Беше му трудно, защото смята Луис за свой приятел. Круз дори каза на приятелите си, че между него и Шакира има невероятна химия и че им е време да започнат връзка – каза вътрешният източник.

Също така се разкрива, че Шакира е помолила Круз да спре да флиртува, защото ситуацията е станала „твърде много“ за нея.

Междувременно Жерар Пике стана обект на обществено внимание в социалните мрежи. Имаше много коментари за него, като някои казваха:

„Такъв е животът, скъпа моя, ти си мислеше, че си победител, шампион, а сега виж това… Чудя се кой носи короната сега?“

Пике не отговори на тези и подобни провокации, но е сигурно, че не е безразличен към това, още повече, че Хамилтън беше един от моделите му за подражание, което се потвърждава от снимките с Милан и Саша до колата на прочутата Формула 1 шофьор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *