Обявиха истинската причина за смъртта на Миодраг Йешич - Топ новини

Обявиха истинската причина за смъртта на Миодраг Йешич

Миодраг Йешич загуби трагично живота си миналия четвъртък в пътнотранспортно произшествие, като първоначално не се знаеше за странична причина извън самия инцидент.

Сръбският вестник Кurir обяви, че легендарният футболист и треньор на Партизан е получил инфаркт по време на шофиране. Резултатите от аутопсията показват, че той е починал, защото е загубил контрол над автомобила си поради сърдечен удар и се е блъснал директно в идващ камион от другата страна на магистралата Рума – Ярак,съобщават от новинибг.

Той беше погребан на гробището в Топчидер в понеделник, в семейния гроб до първата му дъщеря Йелене, която също загуби живота си в пътен инцидент преди две десетилетия. Приятели и семейство, съпругата му Ирена и дъщеря му Тара, както и съпругата от първия му брак – Гордана, придружиха Миодраг Йешич до вечния му покой. 

Той бе изпратен и от най-големите имена в сръбския футбол, негови колеги и приятели, а също така и от фенове на ЦСКА, и от старши треньор на „армейците“ – Саша Илич. Венци пък изпрати собственикът на „червените“ Гриша Ганчев, който уважаваше дълбоко Йешич.

Обявиха истинската причина за смъртта на Миодраг Йешич

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *